Thuiszorg Ermelo

Helpgewoon Thuiszorg Ermelo is gestart in augustus 2020.

Thuiszorg verlenen op de Veluwe met een klein team met een pioniers mentaliteit. 

De kernwaarden van Helpgewoon Nederland hebben we hoog in het vaandel staan. Vertrouwen, vakmanschap, samen, eerlijk en de kleinschaligheid.

Samen met Meerinzicht, de lokale gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde gestart met een Pilot.
Deze extra dimensie die deze coöperatie biedt is de mogelijkheid dat mensen met een korte afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen werken in de coöperatie. Op deze manier bouwen ze ervaring en arbeidsritme op en indien geschikt kunnen ze mogelijk deelnemen binnen de thuiszorg coöperatie.

Helpgewoon Inclusief is onderdeel van Helpgewoon Nederland maar gespecialiseerd in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmark. De huidige thuiszorg medewerkers van Helpgewoon Thuiszorg Ermelo worden op die manier ondersteunt in de begeleiding van de eventuele potentiele nieuwe collega’s.

Voor wie?

Voor iedereen die thuiszorg behoeft vanuit de WMO, particulier of PGB

Contact:

Voor huishoudelijke hulp of voor meer informatie kunt contact opnemen met Helpgewoon Thuiszorg Ermelo: thuiszorg-ermelo@helpgewoon.nl / 0615675157

Nieuwe collega?

We zijn opzoek naar nieuwe collega’s die werkzaam willen zijn in de thuiszorg. Ben je ondernemend, eerlijk en wil je samen met deze enthousiaste collega’s aan de slag neem dan contact op met thuiszorg-ermelo@helpgewoon.nl / 0615675157