De eerste werknemerscoöperatie in de thuiszorg

Helpgewoon Thuiszorg Apeldoorn is de eerste werknemerscoöperatie in de thuishulp en met inmiddels zeventien leden ook meteen de grootste coöperatie van Helpgewoon.
Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk vindt. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart.

Wij zijn Helpgewoon Thuiszorg Apeldoorn

Helpgewoon Thuiszorg Apeldoorn wordt gevormd door een team van betrokken en ervaren professionals dat zich uitsluitend richt op het geven van betrouwbare en kwalitatieve huishoudelijk zorg.
Door te werken vanuit een kleinschalige opzet kunnen we onze aandacht volledig richten op onze cliënten. De passie voor ons vak is terug te vinden in de uitvoering van ons werk. Wij vinden het belangrijk om de zorg en aandacht te kunnen geven die van ons gevraagd wordt.

Voor wie?  

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact 

Voor algemene informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek kun je met ons contact opnemen.
thuiszorg-apeldoorn@helpgewoon.nl
06-15653105

 
Heb jij onze facebookpagina al bezocht? facebook

Pers- of communicatie vragen? Bel ons op 0226-208 000