Yvonne Hogt

Yvonne Hogt (1970) is een gedreven en consciëntieuze professional die zich graag vanuit haar hart verbindt met het werk dat ze doet. Ze wordt enthousiast van nieuwe, baanbrekende concepten. Daar kan ze haar creativiteit in kwijt en werkt op de organische manier die haar zo eigen is. 

Van huis uit is ze communicatieadviseur. Na wat omzwervingen vervolgde ze haar loopbaan bij een grote onderwijsorganisatie. Ze werkte er als strategisch projectleider en ontwikkelde zich door tot teammanager en MT lid.

De ontwikkeling van mensen liep steeds als een rode draad door haar werk en leven. Na een opleiding tot Master Coach bij De Baak/Europees Instituut, startte ze in oktober 2016 haar bedrijf Bureau Buyten. 

Sinds medio 2017 werkt ze met Joke van der Schoor en Joost Seijsener aan de doorontwikkeling van helpgewoon Nederland. Dit doet ze vanuit diversie rollen; coöperateur, teamcoach, trainer en bestuurslid van helpgewoon Nederland.  Hierbij geniet ze vooral van het onverwachte potentieel dat zichtbaar wordt als mensen vanuit hun eigen talent en plezier aan het werk zijn. 

Met haar bedrage aan helpgewoon Nederland bouwt ze mee aan de verdere ontwikkeling van deze samenwerkingsvorm; werknemerscoöperaties waarin vanuit een gelijkwaardige samenwerking eerlijk werken aan kleinschalige, vakkundige dienstverlening voorop staan. 

Ga terug naar over ons