Aalten - Helpgewoon Thuiszorg Aalten is een werknemers coöperatie in de huishoudelijke zorg. We zijn een onderdeel van een netwerk werknemers coöperaties, waarin mensen kleinschalig werken en met passie hun vak uitoefenen, eigen regie hebben en in hun kracht staan en met volle aandacht te werk gaan. "Helpgewoon, helpende hand, vertrouwen, vast gezicht, daar staan we voor".

Binnen een werknemers coöperatie werken de leden zonder directie of management. Ieder lid heeft zoveel mogelijk een eigen taak, alles wordt door de leden zelf geregeld. We worden gevormd door een team van betrokken, gemotiveerde en ervaren medewerkers die zich richten op het geven van betrouwbare en kwalitatieve huishoudelijke zorg.

Ons motto is "Geld voor de zorg moet naar de zorg."

Helpgewoon Thuiszorg Aalten is gestart op 1 juni 2018 met 8 medewerkers. Nu in maart 2019 hebben we 25 huishoudelijke medewerkers in dienst. In januari 2019 hebben we het team opgesplitst in 2 teams. Wij vergaderen momenteel 2 keer in de maand samen met een teamcoach die ons op dit moment nog aanstuurt om alles in goede banen te leiden.

Wat doen wij dan? 

Onze medewerkers leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en aan een ieder die een indicatie heeft van de gemeente WMO. We gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk waarbij aandacht en vakmanschap belangrijk zijn. We leveren zorg vanuit ons hart. We werken lokaal en zijn bekend met de andere zorgaanbieders in de buurt, waar we goed mee samen werken. Ook contact met het netwerk van de cliënt vinden wij belangrijk zodat we weten wat er speelt.

Lijkt het je een uitdaging om onderdeel te zijn van een werknemers coöperatie? Ben je ondernemend, proactief, kun je goed zelfstandig werken en deel je onze visie? Of ben je op zoek naar vakantiewerk? Dan zoeken we jou… Je kunt ons bereiken via de mail Thuiszorg-aalten@helpgewoon.nl, mobiel: 06-22175260

Bron: Aalten Vooruit