De tweede werknemerscoöperatie in de thuiszorg

Helpgewoon Thuiszorg Berkelland is de tweede werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp. Na de start op 1 januari 2017 groeit deze coöperatie in leden en klanten. Een positieve ontwikkeling die laat zien dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet én de cliënten de gewenste zorg levert.
Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk vindt. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart.

Wij zijn Helpgewoon Thuiszorg Berkelland

Helpgewoon Thuiszorg Berkelland wordt gevormd door een team van betrokken en ervaren professionals dat zich uitsluitend richt op het geven van betrouwbare en kwalitatieve huishoudelijk zorg.
Door te werken vanuit een kleinschalige opzet kunnen we onze aandacht volledig richten op onze cliënten. De passie voor ons vak is terug te vinden in de uitvoering van ons werk. Wij vinden het belangrijk om de zorg en aandacht te kunnen geven die van ons gevraagd wordt.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Voor algemene informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek kun je met ons contact opnemen.
thuiszorg-berkelland@helpgewoon.nl
06-12324766

Wij zoeken: Huishoudelijke hulp

Ben jij die sociale, eerlijke, flexibele en gemotiveerde huishoudelijk hulp en 
werk jij graag bij mensen thuis, waarbij je het je cliënten naar de zin maakt? 

Bekijk dan onze vacature!

 
Heb jij onze facebookpagina al bezocht? facebook

Pers- of communicatie vragen? Bel ons op 0226-208 000