Ook een werknemerscoöperatie in de thuiszorg

Helpgewoon Thuiszorg Hardenberg is ook werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp. Deze coöperatie zal starten op 1 februari 2018 binnen de gemeente Hardenberg Ommen. De leden willen graag het heft in eigen handen nemen en zorgen voor een positieve werkomgeving met hart voor de cliënten. Ook deze leden laten zien dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet én de cliënten de gewenste zorg levert.
Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk vindt. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart.

Wij zijn Helpgewoon Thuiszorg Hardenberg

Helpgewoon Thuiszorg Hardenberg wordt gevormd door een team van betrokken en ervaren professionals dat zich uitsluitend richt op het geven van betrouwbare en kwalitatieve huishoudelijk zorg.
Door te werken vanuit een kleinschalige opzet kunnen we onze aandacht volledig richten op onze cliënten. De passie voor ons vak is terug te vinden in de uitvoering van ons werk. Wij vinden het belangrijk om de zorg en aandacht te kunnen geven die van ons gevraagd wordt.

Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Voor algemene informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek kun je met ons contact opnemen. 

thuiszorg-hardenberg@helpgewoon.nl
06-10103694

Pers- of communicatie vragen? Bel ons op 0226-208 000