Helpgewoon Thuiszorg Hardenberg is een werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp. De coöperatie is gestart op 1 februari 2018 binnen de gemeenten Hardenberg en Ommen. Helpgewoon Thuiszorg Hardenberg wordt gevormd door een team van betrokken en ervaren huishoudelijke hulpen.

De negen coöperatieleden wilden meer zeggenschap hebben over hun werk en zorgen dat het geld voor de zorg ook naar de zorg gaat. Ze werken zonder directie of management, waardoor zij zelf een beter salaris kunnen ontvangen voor hun werk en er slechts een klein deel besteed van de omzet besteed moet worden aan zogenaamde overheadtaken.

Zij ervaren de coöperatie als een positieve werkomgeving met hart voor de cliënten en zij laten zien dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet én de cliënten de gewenste zorg levert. Ze vertellen: "Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk vindt. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart". De coöperatie werkt voor iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen.

Contact

Voor algemene informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek kun je met de coöperatie contact opnemen via thuiszorg-hardenberg@helpgewoon.nl of 06-10103694. 

Bron: De Toren