Persbericht

Helpgewoon Thuiszorg Amersfoort is een werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp. De coöperatie zal starten op 1 januari 2019 in de gemeente Amersfoort. De komende periode organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten voor thuishulpen, bijvoorbeeld op maandag 10 en 17 december telkens om 15 uur in het buurtkantoor van De Alliantie, Ganskuijl 97A te Amersfoort. 

Helpgewoon Thuiszorg Amersfoort is op zoek naar betrokken en ervaren huishoudelijke hulpen. Als lid van een coöperatie krijg je meer zeggenschap over het werk en zorgen we dat het geld voor de zorg ook naar de zorg gaat. De huishoudelijke hulpen werken zonder directie of management, waardoor zij zelf een beter salaris kunnen ontvangen voor hun werk en er slechts een klein deel van de omzet besteed moet worden aan zogenaamde overheadkosten.

Huishoudelijke hulpen van helpgewoon in onder andere Zutphen en Hardenberg ervaren de coöperatie als een positieve werkomgeving met hart voor de cliënten en zij laten zien dat een werknemerscoöperatie mensen in hun kracht zet én de cliënten de gewenste zorg levert.

Ze vertellen: ”Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft en persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk vindt. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart.”

Voor wie werkt de coöperatie?

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van huishoudelijke zorg ontvangen.

Contact

Mail, app of bel joost@helpgewoon.nlof  0651 006 062 voor meer informatie.