Helpgewoon Thuiszorg Zutphen is een werknemerscoöperatie in de huishoudelijke hulp die is gestart op 1 september 2018. Binnen een werknemerscoöperatie werken de leden zonder directie of management. Het motto “geld voor de zorg moet naar de zorg“ is wat wij dagelijks in praktijk brengen. De uren die u krijgt van de WMO zijn de uren die wij voor u werken. Met deskundigheid en jarenlange ervaring zetten wij ons in voor u als klant. Wij leveren hulp en zorg thuis aan iedereen die daar behoefte aan heeft, waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap belangrijk zijn. Wij gaan met veel aandacht en betrokkenheid te werk en leveren zorg vanuit ons hart.
 
Helpgewoon Thuiszorg Zutphen wordt gevormd door een team van betrokken en ervaren professionals dat zich uitsluitend richt op het geven van betrouwbare en goede huishoudelijk zorg. Door te werken vanuit een kleinschalige opzet kunnen we onze aandacht volledig richten op onze cliënten. De passie voor ons vak is terug te vinden in de uitvoering van ons werk. Wij werken lokaal en zijn bekend met de andere zorgaanbieders, waar we goed mee samen werken. Ook contact met het netwerk van de cliënt vinden wij belangrijk, zodat wij weten wat er speelt.
Voor wie?

Iedereen die op zoek is naar particuliere hulp in huis óf een indicatie vanuit de gemeente heeft kan van ons huishoudelijke zorg ontvangen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact

Voor algemene informatie, vragen of een vrijblijvend gesprek kunt u met ons contact opnemen. Email: thuiszorg-zutphen@helpgewoon.nl Telefoon: 06- 21317663

Wij zoeken: Huishoudelijke hulp

Ben jij die sociale, eerlijke, flexibele en gemotiveerde huishoudelijk hulp en 
werk jij graag bij mensen thuis, waarbij je het je cliënten naar de zin maakt? 

Bekijk dan onze vacature!